IJMUIDEN

22 APRIL 2006

Eindelijk is het dan zover de eerste wedstrijd van het seizoen, hoe staan we ervoor.
Kunnen we de de goede prestaties van het vorige seizoen voort zetten, dit is voor iedereen de grote vraag.
Na een overduidelijke overwinning in Heren Hoofdklasse B en promotie naar de Hoofdklasse A, zitten we nu bij de topteams van Nederland.
Allemaal strakke en gespannen gezichten voor de wedstrijd, ja de zenuwen speelden toch wel op.
Patrick, BB boeg was wel heel gespannen 1e wedstrijd voor hem, ja in korte tijd heeft hij door veel inzet en goed trainen, de
voorkeur van de Stuurman om op BB boeg te roeien. Dit seizoen zijn er 3 roeiers die vechten om die plek.
Deze wedstrijd heeft Patrick van de Linde de kans gekregen van de Stuurman.

Patrick BB boeg IJmuiden
Peter
Patrick

De start ging goed en de slag zat er lekker in, de eerste helft van de wedstrijd voor de wind. We liepen niet veel sloepen voorbij.
Dit gaf toch wel een raar gevoel bij sommige roeiers en de stuurman, kwam dit door de start volgorde, of door de sterkte van de andere ploegen.
Onderweg werden we nog luid aangemoedigd door onze supporters op de volgboot. Jan Bijl een oud roeier was ook meegekomen om zijn oude maten aan te moedigen. Na de finish zat iedereen behoorlijk stuk en was toch wel heel benieuwd naar de uitslag, maar daar was nog even op wachten. Patrick had het wel ff gehad, ja is toch even wat anders een wedstrijd of een training.
De uitslag was ff een domper 24e plaats met een tijd van 1:31:05 ja die dreunde nog wel ff na, de stemming was dan ook heel gedrukt.
Dinsdag maar gelijk een straffe training, zodat het in Lemmer beter gaat.

FOTO'S IJMUIDEN